Stonoteniseri Miletića pobedom zaokružili šampionsku sezonu

Stonoteniseri Miletića su pobedom u poslednjem prvenstvenom kolu zaokružili sezonu 2022/2023, najbolju od kada se klub takmiči.

Trijumfom u Bačkom Petrovcu rezultatom 4:2 stavljena je tačka na sjajnu sezonu u kojoj su stonoteniseri iz Srpskog Miletića osvojili prvu titulu u istoriji.

Ponovo su bili nezaustavljivi Dario Loboda i Goran Đurović koji su u meču sa ekipom Mladosti BP dobili po dva singla. Dario je bio bolji od Pavela Turana 3:2 i Pavela Bažika 3:0, dok je Goran dobio najboljeg domaćeg igrača Miroslava Lomena sa 3:1 i Turana sa 3:0.

Fantastični miletićki dvojac je odigrao nešto slabije u dublu i poražen je od domaćeg para, kao i Nemanja Milić od Bažika.

Tako stonoteniseri Miletića, iako bez Mitra Mladenovića koji nije igrao od početka drugog dela prvenstva, bez poraza završavaju sezonu u Vojvođanskoj A ligi i sasvim zasluženo idu u Drugu ligu Srbije.

Sekretar STK Miletić, Miroslav Đurović, kaže da su momci dali svoj maksimum u takmičenju, i pored teške situacije u kojoj se klub nalazi, te da su se svojim šampionskim rezultatom na najbolji način zahvalili svima koji su ih podržavali.

– Zahvalio bih se na pomoći Sportskom savezu opštine Odžaci, MZ Srpski Miletić, glavnom sponzoru PP “Miletić” i ljudima koji su nam pomogli: Nebojši Vučkoviću, Mišku Milčiću, Aleksandru Stankoviću, Nikoli Perišiću, Mišku Andrijeviću, Gojku Arsiću i svim ljudima koji su nam davali podršku, uključujući tu i naše verne navijače – kaže Đurović.

Ujedno poziva sve ljude dobre volje da uzmu učešće u humanitarnoj akciji koja će 21. maja biti organizovana za pomoć Mariji Stankov i STK Miletić. U okviru ove akcije najavljen je turnir u stonom tenisu i stonom fudbalu, a sve će se dešavati od 12 sati u Sportskom centru u Srpskom Miletiću u organizaciji udruženja “Mladi Srpski Miletić”. Prijave su na dan takmičenja.