Veterani

Miletićani prvi put prvaci Lige fudbalskih veterana

VeteraniVeterani FK Zadrugar iz Srpskog Miletića šampioni su Lige fudbalskih veterana “Ante Bačić” za sezonu 2017/2018.

Miletićani su u finalu plej-ofa odigranom u petak, 15. juna, u neizvesnoj utakmici savladali Tekstilac iz Odžaka 2:1 i tako došli do svoje prve titule u ovom takmičenju.

Zabeležili smo izjave nekih od aktera finalne utakmice.

– Dobra utakmica, nijanse su bile u pitanju, presudio je Marko Perišić jako lepim pogotkom.

Zadržali smo ekipu koja je prošle godine osvojila treće mesto. Sa Tekstilcem smo imali i dve dobre utakmice u toku prvenstva, dobro se poznajemo, rivalitet je veliki i mislim da je presudno bilo to što smo više želeli pobedu – kaže Željko Kuruc iz ekipe Zadrugara.

– Sastale su se dve podjednake ekipe koje su zasluženo ušle u finale. Takođe, to važi i za druge dve ekipe koje su se našle u završnici i igraće za treće mesto. Danas je Zadrugar bio bolji i zasluženo je pobedio.

Posle duže godina Tekstilac se našao u finalu što objektivno i zaslužujemo kada smo svi na broju. Međutim, danas nismo bili kompletni i imali smo nekoliko rovitih igrača – izjavio je igrač Tekstilca Simo Podunavac.

Na Gradskom stadionu u Odžacima je pre finalne odigrana utakmica za treće mesto u kojoj je Borac iz Bačkog Gračaca bio bolji od Poleta iz Karavukova rezultatom 4:2, u reprizi prošlogodišnjeg finala.

Pehare koje je obezbedio Sportski savez opštine Odžaci predstavnicima najbolje četiri ekipe u ovogodišnjem takmičenju uručio je Milan Jakovljević,

u ime rukovodstva Lige veterana.

U Srpskom Miletiću će u subotu, 23. juna, sa početkom u 18 sati biti odigrana revijalna utakmica između prvaka Zadrugara i reprezentacije lige.

Nakon utakmice biće dodeljena priznanja ekipama i pojedincima koji su obeležili proteklo prvenstvo, čime će biti spuštena zavesa na još jednu uspešnu takmičarsku sezonu.

 

Naš Čat    Naš Forum    Naši Oglasi    Taxi   Red Vožnje   Folklor
Posted in Srpski Miletić, Zadrugar.