ForumSM-1200x

Please or Registracija to create posts and topics.

PRAVILA FORUMA !!!!

PRAVILA FORUMA

------------------------

1. Komentari koji sadrže uvrede, pretnje, vulgarne reči, pornografiju, otvorene klevete ili pozive na nasilje, kao i poruke koje moderator foruma smatra nepriličnim, neće biti tolerisane. Ovo uključuje, ali se na to ne ograničava, i sve oblike nacionalne, rasne, verske, seksualne i bilo kakve druge mržnje.


2. Nije dozvoljeno ponovno otvaranje tema (topika) koji su već uklonjeni ili zatvoreni od strane moderatora.


3. Zabranjene su političke teme.


4. Izbegavajte dupliranje tema. Pretraživanje foruma radi odlično, iskoristite ga umesto da stvarate nepotreban posao ljudima zaduženim za održavanja istog.


5. Molimo vas da se držite teme. Poruke koje skreću raspravu sa teme mogu biti obrisane ili prebačene na drugu temu. Namerno i sistematsko skretanje tema i drugi vidovi ometanja diskusije neće biti tolerisani.


6. Potrudite se da vaši postovi imaju smisla. Postovi i topici koji su po proceni moderatora banalni i glupi biće uklanjani, a članovima koji ih često šalju biće uskraćen pristup.


7. Zabranjeno je postavljanje fotografija za koje član ne poseduje autorska prava.


8. Nije dozvoljeno koristiti više od jednog korisničkog imena (nickname).


9. Nije dozvoljena upotreba materijala koji su zaštićeni autorskim pravom.


10. U komentarima izbegavajte upotrebu svih velikih slova (CAPS), glomaznih fontova, Java Script-a, tabela, posebnih zaglavlja ili sličnih HTML sadržaja.


11. Nije dozvoljeno korišćenje dugačkih i uvredljivih potpisa.


12. Preporučujemo da drugim učesnicima ne ostavljate lične informacije o sebi (brojeve telefona, e-mail, kućne adrese itd.). Takođe, nemojte ostavljati podatke takve prirode o drugim osobama i učesnicima foruma. Istovremeno, molimo da ne špekulišete o identitetu drugih učesnika.


13. Administracija foruma se NE obavezuje da obrazloži razloge za uklanjanje poruka i zadržava pravo da ugasi naloge korisnika koji krše navedene standarde.


14. Ukoliko dođe do kršenja autorskih prava nekog od članova foruma, administracija sajta ne snosi nikakvu odgovornost. Svaki član postavlja fotografije na sopstvenu odgovornost.


15. Zabranjeno je reklamirati svoj sajt na Forumu.Koristite BBCODE ako želite da uputite ka nekom Linku.

Primer : Posetite Srpski Miletic

Hvala na razumevanju,
Administracija Srpski Miletić Foruma