Čestitke vernicima u opštini Odžaci povodom Uskrsa

Predsednica Privremenog organa, kao i predstavnici crkava uputili su čestitku vernicima u opštini Odžaci povodom predstojećeg praznika Uskrsa.

Predsednica Privremenog organa opštine Odžaci Latinka Vasiljković uputila je uskršnju čestitku svim hrišćanskim vernicima.

– U ime lokalne samouprave i svoje ime, želim da uputim najsrdačnije čestitke povodom najvećeg hrišćanskog praznika Uskrsa. Neka predstojeći praznični dani u vaše domove unesu radost i sreću.

Želim da ih provedete okruženi najmilijima, u zdravlju, sreći, ljubavi, blagostanju, poštujući tradiciju i duhovne vrednosti.

Još jednom, sa željom da u vaše domove sa Uskrsom uđe radost i sreća, a našoj opštini donese prosperitet, bolji razvoj i napredak, svim vernicima upućujem iskrene čestitke povodom Uskrsa – poručila je u čestitki predsednica Privremenog organa.

Uskrs su u programu Radio Odžaka vernicima čestitali i protojerej Srpske pravoslavne crkve u Odžacima Branko Vujinović, župnik Rimokatoličke crkve u Odžacima Jakob Pfajfer i sveštenica Slovačke evangelističke crkve u Laliću Vjera Batoriova.

Najveći hrišćanski praznik Uskrs, istog dana, u nedelju 16. aprila, proslaviće sve hrišćanske crkve.

Posted in Odžačka opština, Uskrs.